Få 3 nr av Aktiv Träning
Få 3 nr av Aktiv Träning
Spara 203 kr
Dölj

Få 3 nr av Aktiv Träning Spara 203 kr

  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt
  4. Du kan säga upp din prenumeration när som helst. Efter erbjudandet så fortsätter prenumerationen löpande för 97,50 kr per nummer inkl leverans.

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Sara Møller Christensen

Menu

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr av Aktiv Träning

89 kr
Spara 203 kr!