Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit
Dölj

Få 4 nr av I FORM
+ Löparjacka från Active Fit
– Spara 921 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
1 070,60 kr
149 kr
+ 59 kr i porto och exp.
Spara 921 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid

Löparjacka från Active Fit

Löparjackan har snygg och feminin design. Jackan är tillverkad i ett ultralätt och mjukt material med perfekt finish som följer kroppens rörelser och garanterar perfekt passform. Jackan är vindtät och har bra andningsförmåga för optimal komfort under träningen. Hakskyddet förhindrar att dragkedjan skaver mot halsen. Jackan är försedd med praktisk dragkedjeficka framtill för nycklar, pengar etc.

Finns i stl. S, M, L och XL.

Värde: 799:00 kr.

Känns det som en börda att behöva leva sunt? Det känslan känner vi igen, och vi vill gärna hjälpa dig att bli av med den!

I varje nummer av I FORM försöker vi göra det sunda livet så överskådligt och motiverande som möjligt, oavsett om vi guidar dig till att (åter)få formen på rekordtid, äta god och nyttig mat i den hektiska vardagen eller koppla av och hitta ro.

Med en prenumeration på I FORM får du inte bara en tidning portofritt i brevlådan var tredje vecka, du får också ett verktyg som du aktivt kan använda för att få en sund livsstil och mer ork.

Dessutom kan du som är prenumerant läsa tidningen online, få bra erbjudanden i vår webbshop och följa med oss på härliga träningsresor till specialpris.

Jag och hela redaktionen på I FORM önskar dig mycket nöje!

Med vänliga hälsningar,
Chefredaktör
Sara Møller Christensen

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit – Spara 921 kr

1 070,60 kr
149 kr
+ 59 kr i porto och exp.
Spara 921 kr!